Contingut de còpia de seguretat

Quan feu una còpia de seguretat del vostre directori / home, el fitxer de còpia de seguretat inclou els fitxers següents:

• Tots els fitxers que sou.

• Arxius que no teniu però als quals podeu accedir.

Nota:

Els fitxers de còpia de seguretat no inclouen fitxers del directori / home que no teniu o que no podeu accedir.

Per excloure determinats fitxers i directoris d'un fitxer de còpia de seguretat, col·loqueu un fitxer de configuració al directori / home. Per obtenir més informació, llegiu la nostra documentació Com excloure fitxers de les còpies de seguretat.

Ha estat útil la resposta?

0 Els usuaris han Trobat Això Útil