Säkerhetskopieringsinnehåll

När du säkerhetskopierar din / hemkatalog innehåller säkerhetskopieringsfilen följande filer:

• Alla filer du äger.

• Filer som du inte äger men som har åtkomst till.

Notera:

Säkerhetskopieringsfiler inkluderar inte filer från din / hemkatalog som du inte äger och inte har åtkomst till.

Om du vill utesluta vissa filer och kataloger från en säkerhetskopieringsfil ska du placera en konfigurationsfil i din / hemkatalog. För mer information, läs vår dokumentation om hur du utesluter filer från säkerhetskopior.