Sikkerhetskopiens innhold

Når du tar sikkerhetskopi av din / hjemmekatalog, inneholder sikkerhetskopifilen følgende filer:

• Alle filene du eier.

• Filer du ikke eier men har tilgang til.

Merk:

Sikkerhetskopifiler inkluderer ikke filer fra / hjemmekatalogen du ikke eier og ikke har tilgang til.

Hvis du vil ekskludere visse filer og kataloger fra en sikkerhetskopifil, plasserer du en konfigurasjonsfil i din / hjemmekatalog. For mer informasjon, les dokumentasjonen om hvordan du ekskluderer filer fra sikkerhetskopier.