Back-upinhoud

Wanneer u een back-up maakt van uw / home-map, bevat het back-upbestand de volgende bestanden:

• Alle bestanden waarvan u de eigenaar bent.

• Bestanden waarvan u niet de eigenaar bent, maar die u wel kunt openen.

Notitie:

Back-upbestanden bevatten geen bestanden uit uw / home-map die u niet bezit en die u niet kunt openen.

Om bepaalde bestanden en mappen van een back-upbestand uit te sluiten, plaatst u een configuratiebestand in uw / home-map. Lees voor meer informatie onze documentatie over het uitsluiten van bestanden van back-ups.