Download en komplet sikkerhedskopi af webstedet

Klik på Download en fuld sikkerhedskopi af webstedet for at oprette, downloade eller gemme en fuld sikkerhedskopi af filen. En komplet backup-fil inkluderer dit / hjemmekatalog, databaser, e-mail-videresendere og filtre.

Vigtig:

• Du kan ikke bruge en fuld sikkerhedskopifil til at gendanne dit websted via cPanel-grænsefladen. Kontakt din systemadministrator for at få hjælp.

• Du skal downloade og komprimere sikkerhedskopifilen, før du forsøger at gendanne den.

• Når du har dekomprimeret sikkerhedskopifilen, kan du uploade og gendanne individuelle dele af dit websted, som den fulde backup-fil indeholder.

• Sikkerhedskopieringsprocessen for en konto i nærheden af eller over dens kvote kan mislykkes, fordi systemet ikke kan skrive nødvendige filer, f.eks. En databaselåsfil.