Download een volledige website-backup

Klik op Een volledige websiteback-up downloaden om een volledig back-upbestand te maken, downloaden of op te slaan. Een volledig back-upbestand bevat uw / home-directory, databases, e-mail doorstuurservers en filters.

Belangrijk:

• U kunt geen volledig back-upbestand gebruiken om uw website te herstellen via de cPanel-interface. Neem contact op met uw systeembeheerder voor hulp.

• U moet het back-upbestand downloaden en comprimeren voordat u probeert het te herstellen.

• Nadat u het back-upbestand hebt uitgepakt, kunt u afzonderlijke delen van uw website die het volledige back-upbestand bevat, uploaden en herstellen.

• Het back-upproces voor een account nabij of boven het quotum kan mislukken omdat het systeem geen noodzakelijke bestanden kan schrijven, zoals een databasevergrendelingsbestand.