Last ned en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet

Klikk på Last ned en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet for å opprette, laste ned eller lagre en fullstendig sikkerhetskopifil. En full sikkerhetskopifil inkluderer din / hjemmekatalog, databaser, e-post videresending og filtre.

Viktig:

• Du kan ikke bruke en fullstendig sikkerhetskopifil for å gjenopprette nettstedet ditt via cPanel-grensesnittet. Kontakt systemadministratoren for å få hjelp.

• Du må laste ned og komprimere sikkerhetskopifilen før du prøver å gjenopprette den.

• Etter at du har dekomprimert sikkerhetskopifilen, kan du laste opp og gjenopprette individuelle deler av nettstedet som hele sikkerhetskopifilen inneholder.

• Sikkerhetskopieringsprosessen for en konto i nærheten av eller over dens kvote kan mislykkes fordi systemet ikke kan skrive nødvendige filer, for eksempel en databaselåsfil.