Còpies de seguretat parcials

Els fitxers de còpia de seguretat parcials emmagatzemen seccions individuals del vostre compte.

Baixeu una còpia de seguretat parcial

Per baixar el vostre directori complet / complet, les bases de dades SQL o els reenviadors de correu electrònic i els filtres, feu clic als ítems que vulgueu. Aquest mètode descarrega la còpia de seguretat en fitxer .gz al vostre ordinador.

Avís:

Els fitxers de còpia de seguretat dels filtres de correu electrònic només emmagatzemen els filtres de correu electrònic a nivell de compte del domini des del fitxer de domini / etc / vfilters / $. El fitxer de còpia de seguretat no emmagatzema filtres de correu electrònic a nivell de compte d’usuari.

Ha estat útil la resposta?

0 Els usuaris han Trobat Això Útil