Gedeeltelijke back-ups

Gedeeltelijke back-upbestanden slaan afzonderlijke secties van uw account op.

Download een gedeeltelijke back-up

Klik op de gewenste items om uw volledige / home-directory, uw SQL-databases of uw e-mail doorstuurservers en filters te downloaden. Deze methode downloadt de back-up als een .gz-bestand naar uw computer.

Waarschuwing:

De back-upbestanden van E-mailfilters slaan alleen de e-mailfilters op domeinaccountniveau op van het / etc / vfilters / $ domeinbestand. Het back-upbestand slaat geen e-mailfilters op gebruikersaccountniveau op.