Delvis sikkerhetskopi

Delvis sikkerhetskopifiler lagrer individuelle deler av kontoen din.

Last ned en delvis sikkerhetskopi

Hvis du vil laste ned hele / hjemmekatalogen, SQL-databasene, eller e-postkontrollørene og filtrene dine, klikker du på ønskede elementer. Denne metoden laster ned sikkerhetskopien som en .gz-fil til datamaskinen din.

Advarsel:

E-postfiltrets sikkerhetskopifiler lagrer bare e-postfiltrene på domenekontonivå fra / etc / vfilters / $ domenefilen. Sikkerhetskopifilen lagrer ikke e-postfilter på brukerkontonivå.