Genereu una còpia de seguretat completa

Per crear una còpia de seguretat completa nova, seguiu els passos següents:

1. Seleccioneu una opció d'emmagatzematge al menú Destinació de còpia de seguretat:

• Directori d'inici: seleccioneu aquesta opció per desar el fitxer de còpia de seguretat al servidor.

• Servidor FTP remot: seleccioneu aquesta opció per utilitzar FTP per emmagatzemar el fitxer de còpia de seguretat en un servidor remot.

• Servidor FTP remot (transferència en mode passiu): seleccioneu aquesta opció per utilitzar FTP passiu per emmagatzemar el fitxer de còpia de seguretat en un servidor remot.

• SCP: seleccioneu aquesta opció per utilitzar el protocol de còpia segura (SCP) per emmagatzemar el fitxer de còpia de seguretat en un servidor remot.

2. Seleccioneu una opció de notificació:

• Per rebre una notificació quan finalitzi la còpia de seguretat, introduïu la vostra adreça de correu electrònic al quadre de text disponible.

• Si no voleu rebre una notificació, seleccioneu No envieu notificacions per correu electrònic de la finalització de la còpia de seguretat.

3. Si heu seleccionat el servidor FTP remot, el servidor FTP remot (transferència en mode passiu) o SCP al menú Destinació de còpia de seguretat, introduïu la informació de la destinació remota als quadres de text disponibles.

4. Feu clic a Genera una còpia de seguretat.