Generera en fullständig säkerhetskopia

Så här skapar du en ny fullständig säkerhetskopia:

1. Välj ett lagringsalternativ på destinationsmenyn för säkerhetskopia:

• Hemkatalog - välj det här alternativet för att spara säkerhetskopian på servern.

• Fjärr FTP-server - Välj det här alternativet om du vill använda FTP för att lagra säkerhetskopian på en fjärrserver.

• Fjärr FTP-server (överföring av passiv läge) - Välj det här alternativet om du vill använda passiv FTP för att lagra säkerhetskopian på en fjärrserver.

• SCP - Välj det här alternativet om du vill använda säker kopieringsprotokoll (SCP) för att lagra säkerhetskopian på en fjärrserver.

2. Välj ett meddelandealternativ:

• För att få ett meddelande när säkerhetskopian är klar anger du din e-postadress i den tillgängliga textrutan.

• Om du inte vill få ett meddelande väljer du inte Skicka e-postmeddelande om slutförandet av säkerhetskopian.

3. Om du valde Remote FTP Server, Remote FTP Server (Passive Mode Transfer) eller SCP från menyn Backup Destination anger du informationen för fjärrdestinationen i tillgängliga textrutor.

4. Klicka på Generera backup.