Genereer een volledige back-up

Voer de volgende stappen uit om een ​​nieuwe volledige back-up te maken:

1. Selecteer een opslagoptie in het menu Back-upbestemming:

• Home Directory - Selecteer deze optie om het back-upbestand op de server op te slaan.

• Externe FTP-server - Selecteer deze optie om FTP te gebruiken om het back-upbestand op een externe server op te slaan.

• Remote FTP Server (Passive Mode Transfer) - Selecteer deze optie om passieve FTP te gebruiken om het back-upbestand op een externe server op te slaan.

• SCP - Selecteer deze optie om Secure Copy Protocol (SCP) te gebruiken om het back-upbestand op een externe server op te slaan.

2. Selecteer een meldingsoptie:

• Voer uw e-mailadres in het beschikbare tekstvak in om een ​​melding te ontvangen wanneer de back-up is voltooid.

• Als u geen melding wilt ontvangen, selecteert u Geen e-mailmelding sturen wanneer de back-up is voltooid.

3. Als u Remote FTP Server, Remote FTP Server (Passive Mode Transfer) of SCP hebt geselecteerd in het menu Backup Destination, voer dan de informatie van de externe bestemming in de beschikbare tekstvakken in.

4. Klik op Back-up genereren.