Generer en fuld sikkerhedskopi

Udfør følgende trin for at oprette en ny fuld sikkerhedskopi:

1. Vælg en lagringsindstilling i menuen Backup Destination:

• Hjemmekatalog - Vælg denne indstilling for at gemme sikkerhedskopifilen på serveren.

• Fjern FTP-server - Vælg denne indstilling for at bruge FTP til at gemme sikkerhedskopifilen på en fjernserver.

• Fjern-FTP-server (Passiv tilstand-overførsel) - Vælg denne mulighed for at bruge passiv FTP til at gemme sikkerhedskopifilen på en ekstern server.

• SCP - Vælg denne indstilling for at bruge sikker kopiprotokol (SCP) til at gemme sikkerhedskopifilen på en ekstern server.

2. Vælg en meddelelsesindstilling:

• For at modtage en anmeldelse, når sikkerhedskopien er færdig, skal du indtaste din e-mail-adresse i det tilgængelige tekstfelt.

• Hvis du ikke ønsker at modtage en anmeldelse, skal du vælge Send ikke e-mail-meddelelse om sikkerhedskopieringsafslutningen.

3. Hvis du valgte Remote FTP Server, Remote FTP Server (Passive Mode Transfer) eller SCP fra menuen Backup Destination, skal du indtaste oplysninger om fjerndestinationen i de tilgængelige tekstbokse.

4. Klik på Generer sikkerhedskopi.