Generer en fullstendig sikkerhetskopi

Slik lager du en ny full sikkerhetskopi:

1. Velg et lagringsalternativ fra menyen Sikkerhetskopieringsdestinasjon:

• Hjemmekatalog - Velg dette alternativet for å lagre sikkerhetskopifilen på serveren.

• Ekstern FTP-server - Velg dette alternativet for å bruke FTP til å lagre sikkerhetskopifilen på en ekstern server.

• Ekstern FTP-server (passiv modusoverføring) - Velg dette alternativet for å bruke passiv FTP til å lagre sikkerhetskopifilen på en ekstern server.

• SCP - Velg dette alternativet for å bruke sikker kopieringsprotokoll (SCP) til å lagre sikkerhetskopifilen på en ekstern server.

2. Velg et varslingsalternativ:

• For å motta et varsel når sikkerhetskopien er fullført, skriver du inn e-postadressen din i den tilgjengelige tekstboksen.

• Hvis du ikke ønsker å motta et varsel, velger du Ikke send e-postvarsel om sikkerhetskopiering er fullført.

3. Hvis du valgte ekstern FTP-server, ekstern FTP-server (passiv modusoverføring) eller SCP fra menyen Sikkerhetskopieringsdestinasjon, angir du informasjonen om den eksterne destinasjonen i de tilgjengelige tekstboksene.

4. Klikk på Generer sikkerhetskopi.